Tammikuun sijoituksista

Tammikuu lähti mukavasti käyntiin ja tammikuuilmiökin näytti olevan tänä vuonna nostavan kursseja. Oma salkkuni päätyi tammikuussa 3,36 % joten tältä osin vuosi lähti mukavasti käyntiin. Näiltä osin on hyvä lähteä seuraamaan meneillään olevaa tuloskautta.

Hankin tammikuussa salkkuuni lisää Keskoa sekä Cibusta. Lähinnä osingot mielessä tällä kertaa. Kesko on näyttänyt pystyvänsä tekemään hyvää tiliä, vaikka talouden tilanteet ovatkin heinkentäneet ihmisten ostovomaa. Rakennusala hiljentää menoaan, joten tämä saattaa laskea kurssia tulevaisuudessa, mutta katsotaan miten käy. Vastuulliselle sijoittajalle Kesko sopii mainiosti, sillä yhtiö valittiin maailman toiseksi vastuullisimmaksi päivittäistavarakaupan yritykseksi. Itselle tämä kulma ei ole tärkein, mutta mitä olen ymmäränyt, niin tämäkin puoli vaikuttaa yritysten rahoituksen saatavuuteen. Hyvä siis, että asia ovat tällä tavalla.

Tammikuussa osinkoja maksoi vain Cibus ja vuokrat tulivat ajallaan. Tästä on hyvä jatkaa tuloskauden seurantaa. Katsotaan miltä tilanne näyttää ensi kerralla.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s