Kesälomaa, sotesoppaa ja muuta

Viime aikoina bloggaaminen on jäänyt hieman vähemmälle syynä meneillään oleva kesälomani. Välillä on ihan hyvä päästä pois tutuista maisemista ja nauttia hyvästä seurasta kaikessa rauhassa. Tuli uutena aluevaltauksena testattua mm. airbnb palvelua, kun majoituimme minilomallamme. Hinta oli puolet siitä, mitä hotellissa ja tilaa majoittua olisi ollut useammallekkin henkilölle. Mikäli majoittujia on enemmän ja sietää toisten seuraa, niin voin kyllä suositella kokeilemaan ko. majoitusta. Kohtuu kustannuksin pääsee kotimaassakin matkustelemaan. Palvelusta löytyy majapaikkoja sellaisilta sijainneilta, mitä itsekkään ei uskoisi.

Sitten sotesopasta hieman. Eilen yllätys yllätys ilmoitettiin, että sote menee vuodella pitkäksi. Vähintääkin vuodella. Tuokaan ei tarkoita, että vuoden päästä olisi valmista. Sen verran haasteellista tuntuu olevan perustuslain huomioiminen lakimuutoksia tehdessä. Tämä tulee tarkoittamaan sitä, että terveydenhuoltoalan firmat joutuvat odottelemaan kauemmin suureen asiakasmassaan käsiksi pääsyä. Toki nyt on hyvä mahdollisuus hioa bisnesmalleja kohdilleen.

Lomalla ollessa on tullut myös tavattua uusia tuttavuuksia. Minulla oli ilo tavata Harri Riihimäki alias Nuuka kahvikupposen äärellä. Juttua riitti sijoittamisesta ja työelämästä. Ensimmäinen twitterin kautta tietämäni sijoittaja , jonka tapasin livenä. Mikäli joskus satutte hänen kanssaan samoille mestoille, niin kannattaa vaihtaa ajatuksia. Itse voisin tavata muitakin ”alan” harrastajia, mikäli aikataulut saa laitettua sopiviksi. Ehdotuksia otetaan vastaan. Mikkelin tulevat asuntomessut tuovat varmasti monia lukijoistani Etelä-Savoon.

Lomalla on hyvin aikaa omille jutuille. Itse olen käyttänyt aikaa lukemiseen. Tällä kertaa minulla on työnalla Osta, vuokraa ja vaurastu– niminen kirja. Asuntosijoittaminen on pitkään kiinnostanut, mutta rohkeus ja sopivan kohteen löytyminen eivät ole toistaiseksi kohdanneet. Toinen lukua odottava kirja on Björn Wahlhroosin Talouden kymmenen tuhoisinta ajatusta. Jospa nämä kirjat saisi kesän aikana luettua. En siitä kuitenkaan ota stressiä, sillä lomalla pitää osata rentoutua ja tehdä niitä itselle mukavia juttuja.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s