Matkalla menestykseen

Tervetuloa seuraamaan savolaisen sijoittajan sijoitusblogia!

Ajatus omasta sijoittamiseen liittyvästä blogista on pyörinyt päässäni jo jonkin aikaa. Olen lueskellut monia blogeja vuosien varrella ja saanut itse niistä paljon omaan elämääni. Bloggaus lienee yksi hyvä tapa käsitellä omia ajatuksia sijoittamiseen liittyen. Samalla mahdollisesti pääseen tutustumaan uusiin ihmisiin, joita tämä asia kiinnostaa.

Savolainen sijoittaja nimen taakse kätkeytyy eräänlainen vastuuvapaus. Sitähän sanotaan:”Kun savolainen puhuu, niin vastuu siirtyy kuulijalle”.Eli ajatukseni ovat omia, eikä niitä pidä missään nimessä ottaa sijoitusvinkkeinä. Tarkoitukseni on kirjoittaa rahaan, talouteen ja sijoittamiseen liittyvistä asioista.

Sitten asiaan… Millainen sijoittaja olen?

Voisin sanoa olevani buy and hold -tyyppinen sijoittaja. Tätä pyrin pitämään punaisena lankana, kun sijoitan rahojani. Ostoja pyrin tekemään kuukausittain, mutta joskus olen joutunut myös ns. istumaan käsieni päällä, jotta en tekisi hätiköityjä päätöksiä. Voin sanoa, että se ei aina ole ollut helppoa. Menestys vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä.

Tällä hetkellä salkkuni koko kuusinumeroinen. Ensimmäinen satanen on siis rikki. Pääosa sijoituksistani on sijoitettu kotimaiseen pörssiin. Joitain sijoituksiani olen tehnyt myös pohjoimaisiin pörsseihin.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Matkalla menestykseen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s